Wil jij je eigen knuffel maken?

Kies dan voor een workshop...

1. Workshop “Een DadaDier maken”

Deze workshop geven we op locatie, met een kleine groep deelnemers (max. 6 personen) zodat onze aandacht persoonlijk en betrokken is en we iedereen goed kunnen helpen. Naai- of handwerkskills zijn echt geen pré. Samen maken we een unieke en extra waardevol DadaDier. Speciaal voor jou. Meer info volgt snel. Ben je nu al nieuwsgierig en wil je meer weten? Mail of bel ons dan even.

 

2. Workshop “Een DadaDier maken met je papa/mama of opa/oma”

Deze workshop geven we ook op locatie, met een kleine groep deelnemers. Dat zullen max. 4 kinderen en een ouder of grootouder (of tante, oom, buurvrouw etc) zijn, zodat onze aandacht persoonlijk en betrokken is en we iedereen goed kunnen helpen. Naai- of handwerkskills zijn echt geen pré, ook niet van diegene die meekomt! Samen met mij én met je papa/mama/opa/oma maken we een uniek en dierbaar DadaDier helemaal speciaal voor jou. Meer info volgt snel. Ben je nu al nieuwsgierig en wil je meer weten? Mail of bel ons dan even.

 

3. Workshop “Een DadaDier maken bij jou thuis”

Deze workshop geven we bij jou thuis. Hoe fijn is dat?! Lekker veilig en vertrouwd in je eigen huis, waardoor je je op je gemak voelt. Wij willen dan samen met je de kleding uitzoeken, opruimen en selecteren wat wel/niet bewaard moet worden en wat ideaal is om een DadaDier van te maken. Er is dan heel veel persoonlijke aandacht en ruimte om je met zowel het opruimen als met het maken van de knuffel te helpen. Natuurlijk is er dan de mogelijkheid om dit als gezin ook echt samen te doen. Dus broertjes en zusjes sluiten aan net als de ouder(-s) of eventueel een opa/oma. Naai- of handwerkskills zijn echt geen pré. Samen met mij én met je ouder(-s) maken we een uniek en dierbaar DadaDier helemaal speciaal voor jou. En meestal betekent dat dat er in 1 gezin meerdere DadaDieren gemaakt gaan worden. Een hele DadaDierenTuin laten we dan achter als we weer weg gaan… Meer info volgt snel. Ben je nu al nieuwsgierig en wil je meer weten? Mail of bel ons dan even.