olifant knuffel

De DadaDieren zijn souvenirdieren…

Ze koesteren de dierbare herinneringen en daarom zijn het échte Vergeet-Me-Niet-Knuffels!

DadaDieren zijn unieke, handgemaakte knuffels met een eigen persoonlijkheid die een verhaal vertellen. Wij maken deze bijzondere knuffeldieren van gedragen en met liefde versleten kleding, kleding met een herinnering.

Achter gedragen kledingstukken gaan vaak de mooiste verhalen schuil, bijzondere momenten van geluk, plezier en soms ook van verdriet. Het zijn betekenisvolle momenten die als dierbare herinneringen bij je blijven. DadaDieren houden die herinneringen levend. Met een DadaDier kun je ze letterlijk en figuurlijk bij je dragen. Zie het als een souvenirdier: een bijzonder, lief aandenken aan een bijzondere tijd… Dat is Tastbare Troost!

De DadaDieren worden allemaal handgemaakt in onze eigen studio van de door jou ingeleverde oude, dierbare kledingstukken. Soms (als dat de wens is) in combinatie met wat nieuwe stofjes. Meestal is de basis (de kop van het dier) van 100% wolvilt omdat dat lekker zacht en knuffelbaar is. Het blijft ook mooi van vorm en kleur. Wolvilt is overigens een zelfreinigend product en dat maakt het ook lekker praktisch. Vinden wij ook belangrijk!

KnuffelPaspoort

Zo weet je dat jouw knuffel ook écht speciaal voor jou gemaakt is!

Ieder DadaDier, of ander TroostProduct van textiel, krijgt een officieel KnuffelPaspoort, zodat je zeker weet dat jouw Vergeet-Me-Niet-Knuffel ook echt voor jou gemaakt is. Voorzien van een eigen nummer en alle informatie die belangrijk is. Zoals de naam van het DadaDier (mag je zelf verzinnen), naam van het nieuwe baasje, de geboortedatum van je knuffel, welke kledingstukken gebruikt zijn en waarom deze speciaal zijn en misschien staat er ook wel een wens voor je in… Leuk toch?!

beer knuffel

Iets extra's...

Dat maakt het nog persoonlijker!

Extra’s die het nog persoonlijker maken zijn b.v. een foto van een dierbaar iemand, een foto van een speciaal moment of een handgeschreven briefje afgedrukt op textiel. Zo wordt een gewone foto opeens een zachte, knuffelbare foto! Zo’n foto ‘verstoppen ‘we dan in een verborgen vakje of zakje van de kleding. Interesse? Vertel het ons maar!

Maar hoe dan?

Nou heel simpel eigenlijk...

kleding lievelingskleren

Dat jij ook zo’n DadaDier wilt, snappen wij wel. Ze zijn ook echt heel bijzonder. Dat zie je. Dat voel je… Dat ruik je zelfs!

Maar hoe kun je dan nu bestellen? Als eerste kijk je maar eens goed rond in onze ‘DadaDierenTuin’ en laat je je verrassen door alle mogelijkheden. Laat je inspireren door de foto’s van onze knuffels en andere TroostProducten die te zien zijn op de website. We houden wel van een uitdaging en verwerken soms de gekste dingen tot unieke knuffels. Dus kom maar op met die dierbare kleding! Dat kan van zakdoek tot geitenwollen sok. Van winterjas tot badpak. Van die versleten jeans, lievelings trui tot stropdas en alles daartussenin… Verzamel nét die kledingstukken die het verhaal vertellen over diegene die belangrijk is/was voor jou.

Vervolgens mail, bel of app je ons. Met je vraag. Met je opdracht. Met je persoonlijke wensen. We maken dan een afspraak in onze studio om samen alles door te nemen óf je stuurt alles naar ons op. Ook dan hebben we even persoonlijk contact! We informeren je, als dat wenselijk is, even per mail over alles wat je nog meer wilt weten, zoals o.a. wat de kosten zijn. (Leuk weetje: we krijgen dozen/koffers/zakken vol kleding uit het hele land opgestuurd maar inmiddels ook al uit landen als Engeland, Duitsland, België of zelfs Amerika)

Kortom, bestellen kan gewoon… Alleen nog even niet via de webshop op onze website.

DadaKadoBon

Omdat je aan iemand een knuffel wilt geven!

Mocht je graag een DadaDier aan iemand willen geven, dan is een DadaKadoBon ook een goed (én troostend) idee! Dan kan iemand toch alles zelf uitzoeken en iets persoonlijks laten maken. Wanneer het hem/haar uitkomt. Gewoon op een moment dat het ‘past’ in b.v. een rouwproces….

knuffelen knuffel